Konyaaltı Beach Parkta hareketli dakikalar

Olay, saat 10.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Beach Park girişinde meydana geldi. Denizde yüzdüğü sırada cep telefonunu çaldıkları iddia edilen 5 kişiyle tartışmaya başlayan ve kimliği öğrenilemeyen bir kişi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sivil polis ekipleri yönlendirildi.
 

Ekran Görüntüsü 2024 07 28 153131

Polise Neşter ve Baltayla Direndiler

Gelen ekipler, şüpheli 5 kişinin kendilerine neşter ve küçük kamp baltasıyla direnmesi üzerine takviye ekip talebinde bulundu. Bölgeye çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi sevk edilirken, polis ekiplerine mukavemet gösteren 5 kişi, takviye ekiplerin gelmesiyle biber gazıyla etkisiz hale getirildi ve kelepçelendi. Polis, şüphelilerin üzerinden çalındığı iddia edilen cep telefonunu bulamayınca, olayın yaşandığı bölgede ve kayaların arasında arama yaptı ancak sonuç elde edemedi. Şüphelilerin kullandığı baltaya el konulurken, neşter bulunamadı.

Ekran Görüntüsü 2024 07 28 153145

Biber Gazından Etkilendiler

Cinsel Saldırı Suçundan Her Yerde Aranan Şahıs Serik’te Yakalandı Cinsel Saldırı Suçundan Her Yerde Aranan Şahıs Serik’te Yakalandı

Kelepçelenen şüphelilerden biri, biber gazından etkilendiğini ve nefes darlığı çektiğini belirtti. Bir polis memuru tarafından sahildeki duş noktasına götürülen şüphelinin yüzü suyla yıkanan hırsızlık şüphelisi daha sonra diğer şüphelilerle birlikte ekip otosuna alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Selçuk Soydan