SON DAKİKA: TUSAŞ Terör Saldırısında 3 Şehidimiz, 14 Yaralımız Var SON DAKİKA: TUSAŞ Terör Saldırısında 3 Şehidimiz, 14 Yaralımız Var

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tekin Temel 56 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm haberi menajeri tarafından duyuruldu. Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Temel'in cenazesi ikindi namazına müteakip Ataşehir Refiye Soyak Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Ekran Görüntüsü 2024 10 23 144742

Dizi Setine Gitmek İçin Hazırlanırken Kalp Krizi Geçirdi

Oyuncu Tekin Temel 56 yaşında hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre dizi setine gitmek için hazırlandığı sırada kalp krizi geçiren oyuncu hayatını kaybetti. Daha önce de kalp krizi geçirdiği bilinen oyuncunun kalbine stent takılmıştı. Temel'in ölüm haberini menajeri Meriç Esener sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Esener paylaşımında, "Çok üzgünüm çok. Oyuncum Tekin Temel bu sabah vefat etmiştir. Ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun" ifadelerini kullandı. 56 yaşında hayatını kaybeden Tekin Temel'in cenazesi Ataşehir'deki Refiye Soyak Camiinde ikinci namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Editör: Selçuk Soydan