SON DAKİKA

Survivor Yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu Hayatını Kaybetti

Survivor yarışmacısı, oyuncu ve dansçı Hasan Yalnızoğlu, pankreas kanseriyle verdiği mücadeleyi kaybederek 50 yaşında hayatını kaybetti.

Pankreas kanseriyle mücadele eden, Survivor yarışmacısı, oyuncu ve dansçı Hasan Yalnızoğlu, 50 yaşında hayatını kaybetti.

Yalnızoğlu’nun Bakırköy Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Ünlü isim, Survivor yarışması ve Anadolu Ateşi dans grubundaki performanslarıyla tanınıyordu. Geride 7 yaşında bir kız çocuğu bırakan Yalnızoğlu’nun ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Hasan Yalnızoğlu Kimdir?

1974 yılında Üsküdar, İstanbul’da dünyaya gelen Hasan Yalnızoğlu, aslen Rizelidir. Spora 6 yaşında jimnastikle başlayan Yalnızoğlu, futbol ve yüzme branşlarında da çeşitli başarılar elde etti. Pendik’te orta öğrenimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ile Marmara Üniversitesi Yöneticilik bölümünden mezun oldu.

Dans ve oyunculuk kariyerinde de önemli adımlar atan Yalnızoğlu, Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev yaptı. 2007 yılında dansçı Tatiana Ruichiana ile evlendi. 2011 yılında katıldığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci oldu. 2013 yılında Şişli’de bir spor salonu açan Yalnızoğlu, 2014 yılında "Öğrenilmiş Duygular" adlı bir kişisel gelişim kitabı yayımladı. 2015 yılında Survivor All Star yarışmasında ise beşinci oldu. Ayrıca 1997 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında erkekler kategorisinde ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.