Polis Memurunu Sırtından Bıçakladı

Olay, Konya'nın Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi'nde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İhbar üzerine sinir krizi geçiren ve ailesine saldırdığı belirtilen bir kişi için polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Elinde bıçak bulunan şahıs, müdahale sırasında bir polis memurunun arkasından bıçakladı. Polis memuru Mustafa Topuz, aldığı 7 bıçak darbesiyle ağır yaralandı.

A W307217 01

Evini Taşımaya Gittiği Genç Kadını Taciz Eden Hamal Gözaltına Alındı Evini Taşımaya Gittiği Genç Kadını Taciz Eden Hamal Gözaltına Alındı

Saldırgan Etkisiz Hale Getirildi

Polis memurunun ekibinin arkadaşı, saldırganı vurup etkisiz hale getirdi. Yaralı polis memuru Mustafa Topuz, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı saldırgan ise Konya Şehir Hastanesi'ne götürülerek götürüldü. Olayla ilgili geniş soruşturma soruşturması başlatıldı.

Bakan Yerlikaya'dan Açıklama

Olayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kahraman polisimiz Mustafa Topuz, 7 bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Şahıs suç aletiyle birlikte yaralı olarak yakalanmış ve alınmıştır’’ dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 10 13 132706

Editör: Selçuk Soydan