SON DAKİKA

SON DAKİKA: Denizli Pamukkale Travertenler Girişinde Feci Kaza

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, tarihi Hierapolis Antik Kenti ve travertenler girişinde meydana gelen feci kazada, turistik tur aracı ve iki otomobil çarpıştı. Kazada, araçlarda sıkışan ağır yaralılar olduğu bildirildi. Yaralılar, ilk yardım müdahalesinin ardından en yakın hastanelere sevk edildi.

Loading...

Olay bugün ögle saatlerinde Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, tarihi Hierapolis Antik Kenti ve travertenler girişinde meydana geldi, yağan yağmur sonrası kayganlaşan zeminde, virajda kontrolünü kaybeden turistik tur aracı ve iki otomobilin kafa kafaya çarpıştı kazada ağır yaralıları lduğu bildirilirken, Kazanın ardından, olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederek hızla hastanelere sevk işlemlerini gerçekleştirdi. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.



Haberibizde.com Whatsapp ihbar hattna gelen görüntülerde, kaygan yolda yan yatarak bir ağaca çarparak duran yolcu otobüsü görünürken, ekiplerin araçta sıkışan yolcuları kurtarma mücadelesi bir cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.