SON DAKİKA

SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı Kabinede ve Parti Yönetiminde Değişiklik Olabilir

Arnavutluk ve Sırbistan ziyaretleri sonrası uçakta açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'de değişim sürecine ilişkin soruya "Genel Başkan Yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız. Orada da bazı değişiklikler olabilir" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "AK Parti'de Değişim Süreci Devam Ediyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ve Sırbistan ziyaretlerinin ardından uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin AK Parti'deki değişim sürecine dair sorusunu yanıtlayan Erdoğan, "AK Parti'de bir değişim süreci var. Bu değişim yalnızca kadrolarda mı olacak yoksa parti programında ve tüzüğünde de bir değişiklik görecek miyiz?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Parti programımız sürekli değişime tabidir. Bunun yanında, idari mekanizmalarda da bazı değişiklikler olabilir. Genel Başkan Yardımcılarında ve kabinede duruma göre değerlendirmeler yapabiliriz. Orada da bazı değişiklikler olabilecektir.dedi.

Öte yandan Erdoğan, partinin dinamik yapısının ve değişim ihtiyacının önemine vurgu yaparak, sürecin devam edeceğini ifade etti.