Asayiş

SON DAKİKA : Alanya’da Jeep Safari Kazası 1 Ölü Yaralılar Var

Alanya'nın Sapadere Mahallesi Boğazdeğirmeni Mevkii'nde toprak yoldan geçen bir Jeep Safari aracı kontrolünü kaybederek devrildi.

Alanya’nın Sapadere Mahallesi Boğazdeğirmeni Mevkii’nde toprak yoldan geçen bir Jeep Safari aracı kontrolünü kaybederek devrildi. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Yaralılardan birinin durumu ciddiyetini koruyor. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Alanya Sapaderesinde meydana gelen jeep safari kazasında, araçta bulunan Romanya uyruklu Constantin Butnarescu (32) olay yerinde hayatını kayberken, Eşi Alina Elena Butnarescu (29), kızı Ema Marina Butnarescu (4) ve yolculardan Mustafa Atalay (25) yaralandı.


Jeppin Sürcüsü Yaralıları Olay Yerinde Bırakıp Kaçtı

Yaralılar, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, kaza sonra olay yerinde yaralıları bırakıp kaçan jeepin sürücüsününyakalanması için jandarma geniş çaplı çalışma başlattı.

Öte yandan, bugün yaşanan jeep kazası sonrası ortaya atılan bir iddiaya göre, kazaya karışan aracın Land Rover bir jeep olduğu ve bu aracın sapadere arazisine uygun olmadıgı için bu kazanın yaşandığı dile getirilirken olayla ilgili Alanya Cumhuryet Savcılığı tarafından detaylı soruşturma başlatıldığı açıklandı.