Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Antalyaspor - Hatayspor maçının ardından ciddi bir iddia gündeme geldi. Antalyaspor'un 3-2 kazandığı karşılaşmanın devre arasında, maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın fiziki saldırıya uğradığı öne sürüldü.

Ekran Görüntüsü 2024 08 26 115446

Arda Turan'dan Kayseri'nin Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne övgü Arda Turan'dan Kayseri'nin Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne övgü

BeIN Sports'un haberine göre, Karaoğlan, devre arasında Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'nin koruması olduğu iddia edilen bir kişi tarafından fiziksel olarak darp edildi. BeIN Sports spikeri Cihan Erduran, maç sonrası yaptığı açıklamada, devre arasında yaşanan tartışma sırasında Karaoğlan'ın itildiğini belirtti. Ancak olayın detaylarına dair görüntülerin, ligin marka değerini korumak amacıyla yayınlanmayacağı ifade edildi.

Ekran Görüntüsü 2024 08 26 115437

Bu iddialar, Süper Lig'de ve futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve ilgili yetkililerin olayla ilgili ne tür bir adım atacağı merak konusu. Resmi bir açıklama yapılması durumunda olayın tüm detaylarıyla gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Editör: Selçuk Soydan