Tekirdağ'da cinsel istismar ve şiddete uğrayan 2 yaşındaki sıla bebeğin annesi, bebeğin uyanmadığını ve 3 gün sonra Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdüğünü söyledi. Banyo yaptırırken bebeğin bezinde gördüğü kan lekeleri üzerine kızına zarar verildiğini anladığını ancak durumu kimsenin duymaması için örtbas ettiğini anlattı.

Ekran Görüntüsü 2024 09 13 131922
Vücudunun çeşitli yerlerinde Morluklar Tespit Edildi

Alınan bilgiye göre, anne B.Y, olay 5 Eylül'de gerçekleşmesine rağmen vücudunda darp izleri bulunan 2 yaşındaki kızı S.Y'yi uyanmadığını belirterek 3 gün sonra Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdü. Minik S.Y'yi muayene eden doktor, bebeğin genital bölgesinde morluklar görmesi üzerine durumu polise bildirdi ve soruşturma başlatıldı. Malkara Devlet Hastanesinden beyin kanaması şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edilen, bebek, beyin ameliyatının ardından yoğun bakım ünitesine alınan S.Y'nin durumunun stabil ancak ciddi olduğu belirtildi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 13 133000

Bir Kadın Daha Koca Vahşetine Kurban Gitti! Yer Bu Sefer Antalya Bir Kadın Daha Koca Vahşetine Kurban Gitti! Yer Bu Sefer Antalya

Meğer Anne Herşeyi Biliyormuş!

Soruşturma kapsamında tutuklanan anne B.Y'nin savcılıkta verdiği ifadede, "5 Eylül'de komşularının oğlu K.A'nın makarna yaptıklarını belirterek kendilerini yemeğe davet ettiğini, küçük Sıla’yı komşularına bırakarak kendisinin eve döndüğünü, Sılayı akşam gidip komşularından aldığını, banyo yaptırırken bebeğin bezinde gördüğü kan sonrası kızına zarar verildiğini anladığını ancak durumu kimsenin duymaması için örtbas ettiğini" söylediği öğrenildi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 13 133551

Öte yandan edinilen bilgiye göre, annenin pavyonda çalıştığı ve tutuklanan şahıslardan birisiyle aynı evde nikahsız yaşadığı, bebeğin babasının ise kim olduğunun belli olmadığı öğrenildi. Bebeğe cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülerin çocukların da ailelerinin olmadığı, çocukların günlük işlerde, bazen de pavyonlarda çalıştığı bildirildi. Yaşanan kan dondurucu gelişmeler sonrasında soruşturma devam ederken anne ile nikahsız aynı evde yaşadığı adamın fotoğrafı sosyal medyaya düştü. Resimde anne ile tutuklanan şahıslarından birisinin aynı evde alkol aldığı görülürken küçük Sıla bebeğinde bu evde yaşadığı kaydedildi.

Editör: Selçuk Soydan