Şehrimin Sahipsiz, Yetim Ve Öksüz Takımı Anamur Belediye Spor

2000 yılında 90+3 te çakma hakem nihat doker ve çok çeşitli ayak oyunlarıyla ligden düşürülen, Yıllarca play off final maçlarında her ne hikmetse mağlup olup 3 ligin kapısından dönen, 24 yıldır bal ile sal arasında mekik dokuyan, saldan bala çıkmayı başarı sayan, baldan sala düşürüldüğünde de iyi kadro kurduk hedefimiz bal ligi diye millete duyurusu yapılan sahipsiz takımın adıdır Anamur Belediye Spor. Yıllardır aha çıkana işte o sene bu sene denilerek hayalleri ve umutları ile oynanan İlçenin taraftarına da Anamur Belediye Spor taraftarı denir.
 

Ne hazindir ki 42 yıllık mazisi olan Yeşil-beyaz Anamur Belediye Sporun tanıtımı yapılmadı. Zaman zaman herkes olmasa bile Kulüp üzerinden bazı yöneticilerin reklamı ve tanıtımı yapıldı. Sahipsize, öksüz ve yetime  tokat vuran, sağa sola savuran çok olur. Anamur Belediye Sporu hakemler ve fedarasyon çok tokatladı. Güzide kulübümüze tokadın, şamarın en büyüğünü de Anamurlular olarak sen ben o, biz siz onlar attı ve kulüp yere düştü, düşürüldü. Kalkarmı, yerden kaldırıp, sahip çıkıp hakettiği yerlere getiren, gelmesi için elini taşın altına koyan olurmu, yoksa herkes yanmı çizer işte orasını bilemem.

Anamur Belediye Spor bir aile ve özel bir şirket takımı ise sözümüz olmaz. Ancak Adı Anamur Belediye Sporsa her Anamurlunun BAL gibi söz hakkı var. Hiç kimse kusura bakmasın. BAL demişken hedefimiz üçüncü lig. Anamurlular olarak saldan ve baldan bıktık, gınağı geldi artık. Hiç kimse şunu unutmasın Kulüp bu şekliyle hedefsiz kalırsa, bir alt lige düşer veya bal liginde averaj takımı olursa faturası önce Sayın Belediye Başkanımıza, belediye yetkililerine, kulüp yöneticilerine ve şehrin ileri gelenlerine kesilir. Ve o faturanın bedelide çok ağır olur.
 

Çoğu spor kulübünde olmayan tesisi ve stadı olan yeşil-beyaz Anamur Belediye Sporda, Anamurda büyük bir sessizlik var. Kimseden gık ve çıt ses yok. Şayet varsa yönetimden, belediye başkanımızdan, taraftar derneklerin çıt ve tık ses yok. Sezon başlayıncamı konuşacaklar acaba?? Sezon başlayınca konuşacaklar ve o suçlu bu suçlu, şu suçlu decekler hellalem. Umarım herkes topu taça atmaz. Hikayesi yazılsa roman olur cinsten bir şehrin sevdası ; Anamur Belediye Spor! Haydi bir umut var Gelin dese binler peşinden yürüyecek yeniden, yokmu 70 80 bin nüfuslu MUZUN başkenti Anamurda bir babayiğit veya babayiğitler Anamur Belediye Spora sahip çıkacak. Şehrin Takımını sahipsiz bırakmayacak.
 

Selam olsun şehrinin takımı Anamur Belediye Spora sahip çıkamayan şehir Anamur. Selam olsun Yeşil Beyaz Anamur Belediye Spora sahip çıkma cesaretini gösterebilecek babayiğitlerin şehri Anamur.
 

Fahri ÖZDEMİR

Kimliğinde ANAMUR yazılı sade bir Anamurlu vatandaş.

Yazanın kim olduğu önemlimi?