Siyaset

Özgür Özel'den Ümit Uysal'ın Genel Başkan Adaylığına İmalı Cevap

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya ziyaretinde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın genel başkan adaylığı çalışmasına ilişkin sorulara esprili ve imalı bir yanıt verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyareti sırasında konuşan Özel, Uysal'ın belediye başkanlığına aday olma sürecinde genel merkez yönetimine yönelik övgü dolu sözlerini hatırlatarak, "Bu kadar güzel sözleri ancak benim annem söylerdi," ifadelerini kullandı.

"Partimizin Her Üyesi Her Göreve Taliptir"

CHP lideri Özgür Özel, Uysal'ın genel başkan adaylığı için çalışmalara başlamasına ilişkin olarak, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir üyesi her göreve talip olma hakkına sahiptir, her göreve layıktır," dedi. Özel, Uysal’ın geçmişte belediye başkanlığına aday gösterilme sürecinde yaşananları hatırlatarak, o dönemde de kendisinin görev için istekli olduğunu ve güzel sözlerle genel merkez yönetimini övdüğünü belirtti.

"Kulağımda Hep O Güzel İfadeler Var"

Uysal'ın aday gösterildiği dönemdeki ifadelerinden bahseden Özel, "Kendisinin o dönemde bize söylediği güzel sözler kulağımdan gitmiyor. Yönetimle ilgili söylediği övgüleri, ancak annem bana söyleyebilirdi," dedi. Özel, Uysal’ın genel başkanlık adaylığı konusunda bir yorum yapmaktan kaçınırken, partide her üyenin aday olma hakkına sahip olduğunu vurguladı.