İlginç Protesto

Antalya'da Turizmde Yeni Rekor: 11,7 Milyon Yabancı Turist Antalya'da Turizmde Yeni Rekor: 11,7 Milyon Yabancı Turist

Cenk Bilge, odasının klimasının bozuk olduğunu fark edince hemen otel yetkililerine durumu bildirdi. Ancak, sorun birkaç gün boyunca çözülmeyince, son gününde ilginç bir protestoya imza attı. Sabah erken saatlerde odasındaki yatağı söküp, otelin en serin yeri olarak düşündüğü restorana taşıdı. Yatağını restorana seren Bilge, burada uzanarak tepkisini dile getirdi ve sosyal medya üzerinden yaşadıklarını paylaştı.

Ekran Görüntüsü 2024 07 20 121151

Sorun İçin Muhatap Bulamayınca Yatağı Restorana Götürdü

Bilge, "20 saattir birisiyle konuşmak istediğimi söyledim, 20 saattir herhangi bir çözüm yok. Teknik müdürle konuşmak istiyorum gelmiyor. Otelin müdürü ya da herhangi bir sorumluyla konuşmak istiyorum, gelmiyor. Resepsiyondaki arkadaşlar da kimsenin gelmediğini söylüyor. Ben de otelde en serin yerin yemekhane olduğunu gördüm. Şu anda yemekhaneye yatağı serdim bakalım nasıl bir çözümleri olacak göreceğiz," dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 07 20 121126

Bakanlık Yetkilileri Otele Geldi

Kısa bir süre sonra yanına gelen otel yetkilisi iki kişiye durumu tekrar anlatan Cenk Bilge, defalarca yardım istemesine rağmen çözüm bulunmadığını yineledi. Bu konuşmanın ardından yataktan kalkan Bilge, sosyal medya hesabından yaşananları paylaştı ve olayın detaylarını anlattı. Olayın sosyal medyada yayılması üzerine, bakanlık yetkilileri otele geldi. Bilge, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bakanlık yetkilisi 3 kişi 00.30'da otele geldi. Konuyla ilgileniyorlar, özellikle klimalar konusunda gerekli evrakları talep ettiklerini ve işletme ile ilgili süreç başlattıklarını paylaştılar. Buradan sesimi duyurmama yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Umarım diğer işletmelere örnek olur," ifadelerini kullandı.

Ekran Görüntüsü 2024 07 20 121142

Editör: Selçuk Soydan