Gündem

Oda Başkanı Paşa Özkan’dan C Plaka Uyarısı

Alanya Minibüsçüler Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Paşa Özkan, C plakasız otel personeli servisi yapan servisçileri uyardı.

Alanya Minibüsçüler Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Paşa Özkan, C plakasız otel personeli servisi yapan servisçileri uyardı.

‘’Birçok Otel Ve Benzeri İşletmeler C Plakasız Araçlar İle Personel Servisi Yapmaktadır’’

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Özkan; ‘’ Bilindiği üzere Öğrenci ve Personel Servisi C plakalı araçlar ile yapılmak zorundadır. Ancak İlçemizde birçok Otel ve benzeri işletmeler  C plakasız  araçlar ile çalışmakta  ve bu araçlar ile personel servisi yapmaktadır. Kanun gereği de personel servisi yapmaması gereken bu araçlar, aynı zamanda haksız kazanç a sebebiyet vermektedir. Kendi arasında sözleşme yaparak C plakasız araç çalıştıran ve Personel servisi yaptıran Oteller ve benzeri işletmelerin bu konuya hassasiyet göstermelerini , gelişecek herhangi olumsuz bir durum karşısında kendilerinin de mesul duruma düşeceklerini hatırlatırız’’ diye konuştu.


‘’ Odamız Araç Temini Konusunda Gereken Desteği Verecektir’’

C plakasız personel servisi yapan araçların önüne geçebilmek adına yapılacak olan denetimlerde mağduriyet yaşanmaması için Oteller ve benzeri işletmelerin C plakalı Personel Servis Araçları ile anlaşma yaparak çalışmaları gerektiğini dile getiren Başkan Özkan; ‘’ İhtiyaç halinde ise odamızla iletişime geçebileceklerini belirtiriz. Odamız araç temini konusunda gereken desteği verecektir’ ’dedi.