Magazin

Minik Serçe Sezen Aksu İyi Niyetinin Kurbanı Oldu!

Yardımseverliği ve bonkörlüğüyle tanınan Minik Serçe, iyi niyetinin kurbanı oldu. Dolandırıcıların tuzağına düşen ünlü şarkıcı, 220 bin TL kaptırdı. 420 bin TL'ye anlaşan Aksu, paranın kalanını vermekten asistanı sayesinde kurtuldu.

Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı sıfatıyla Sezen Aksu'yu arayan dolandırıcılar, "Kimsesiz çocuklar"
için bağış topladıklarını söyleyerek ünlü sanatçıdan 220 bin TL aldı. Minik Serçe, emniyete giderek dolandırıcılardan şikayetçi oldu.


420 Bin Lira Yardımda Bulunacağını Söyledi

Ekol TV'den Dilek Yaman Demir'in haberine göre, 70 yaşındaki usta sanatçı Sezen Aksu telefon dolandırıcılarının kurbanı oldu. Beyoğlu Belediye Başkanı Yardımcısı sıfatıyla arayan dolandırıcılar, Aksu'dan "Kimsesiz çocuklar" için bağış topladıklarını dile getirdi. Aksu gelen bu teklifi kabul etti ve arayan kişilerle 420 bin TL'ye anlaştı. İlk etapta hesaba 220 bin TL gönderdi.
 

Asistanın Şüphesi Gerçeği Ortaya Çıkardı

Aksu'nun asistanı durumdan şüphelenip Beyoğlu Belediyesi ile irtibata geçti. Ancak belediye yetkilileri böyle bir kampanyanın olmadığını ifade etti. Aksu dolandırıldığını anlayınca soluğu polis merkezinde aldı. Aksu'nun asistanı ise tanık sıfatıyla ifade verdi.