Asayiş

Manavgat'ta Feci Trafik Kazası: Kadın Rehber Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kadın rehber hayatını kaybederken, üç kişi yaralandı.

Kaza, Antalya-Alanya D-400 Karayolu üzerinde, Sorgun Otogar Köprülü Kavşağı'nda gerçekleşti. Gökhan Bircan'ın kullandığı 07 BIV 049 plakalı tur midibüsü, açılan arka tente kapağını kapatmak için yol kenarında duran Mehmet Savaş'ın kullandığı 07 LSH 20 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kamyonete çarpmamak için manevra yapan midibüs, sırasıyla Hakan Danış'ın kullandığı 34 SPT 09 plakalı şehirler arası otobüse ve Mustafa Badıllı'nın kullandığı 07 AFK 420 plakalı tur otobüsüne çarptıktan sonra durabildi.

Kaza sonucunda tur midibüsünde bulunan rehber Dilek Duran, kamyonet sürücüsü Mehmet Savaş ile kamyonette yolcu olarak bulunan Suriye uyruklu Abdullah İsa ve Muhammed İsa yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Manavgat'taki hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralanan rehber Dilek Duran, Manavgat Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.