Ürünlerine El Konuldu
Konya'nın Çumra ilçesinde kavun ve karpuz üretimi yapan Abdullah Koyuncu'ya Karatay Belediyesi, park kenarında kavun satışına izin vermedi ve ürünlerine el koydu. Koyuncu, bu duruma öfkelenerek, yanındaki kavunları yere vurarak parçaladı. Olay sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Ürünlerini Geri İstedi Ama Vermediler
Koyuncu, ürünlerinin belediye zabıtaları tarafından alındığını fark edince, belediye binasına giderek ürünlerini geri almak istedi. Ancak, yetkililerden olumlu bir yanıt alamayan Koyuncu, belediye önünde isyan etti. Ürünlerinin iade edilmemesi durumunda iflas edebileceğini belirtti.

"Bu Malı Satamazsam İflas Ederim"
Belediye önünde açıklama yapan Koyuncu, “Bu yıl 100 ton karpuz dağıttım ve şu anda kavuna geçtim. Yaklaşık 400 ton ürünüm var. Bu ürünleri halcilere, esnafa, marketlere götürdüm ama kimse almadı. Kendim satmaya karar verdim, fakat Karatay Belediyesi mallarıma el koydu. 3 milyon lira borcum var. Satamazsam iflas ederim. Belediyenin ‘bu malı satamazsın’ demesiyle karşı karşıyayım. Bu malı satamazsam intiharın eşiğindeyim. Bu malı satabileceğim bir yer gösterin dedim ama gösteren olmadı,” ifadelerini kullandı.

Kavunları Yere Vurmaya Başladı
Açıklamalarının ardından, zabıtalara kavunlarının nerede olduğunu soran Koyuncu, yanıt alamayınca kavunlarını belediye binası önünde yere vurarak kırmaya başladı. Bunun üzerine çevrede güvenlik önlemi alan polis ve zabıta ekipleri, Koyuncu'yu gözaltına aldı. Zabıta ekipleri, basın mensuplarının olayları kaydetmesini engellemeye çalıştı. Koyuncu, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Hudut Kartalları geçit vermedi! Hudut Kartalları geçit vermedi!

Belediye Doğruladı: Depoya Götürdük
Karatay Belediyesi, yapılan açıklamada, çiftçinin römorkunun yaya yolunu engellediğini ve gelen şikayetler üzerine römorkun zabıta müdürlüğüne ait depoya götürüldüğünü belirtti.