Antalya’nın en gözde sahillerinden birisi olan her gün binlerce turistin ziyaret ettiği Konyaaltı plajındaki denetimsiz karavan otoparkı bölge halkı tarafından tepki çekti. Kontrolsüz Karavan Otoparkı, Hijyenik şartların yetersizliği, altyapı eksikliği ve güvenlik önlemlerinin alınmaması sebebiyle vatandaşlarda büyük endişe yaratan karavan otoparkın ruhsatsız olarak işletildiği de gelen iddialar arasında.

Denetim Eksikliği ve Kontrolsüzlük

Turizm Dünyası Şokta! Ünlü Turizmci Ali Büyükdemirel İntihar Etti Turizm Dünyası Şokta! Ünlü Turizmci Ali Büyükdemirel İntihar Etti

Bitişik otoparkın kontrolsüz şekilde karavanlara tahsis edilmesi ve yangın çıkma riskinin yüksek olduğu bu alanda, olası bir yangının 5 dakika içinde onlarca karavanı kül edebileceği belirtiliyor. Bölge halkı ve turistler, Antalya'nın turizm kalbi olan Konyaaltı Sahili'nde yaşanan bu denetimsizlik ve sorumsuzluk karşısında yetkilileri göreve çağırırken, Turizmin başkenti olarak bilinen Antalya'nın, bu tür çirkin görüntüler ve güvenlik tehditleri ile anılmaması için acil önlemler alınması gerektiği vurgulanıyor.

Editör: Selçuk Soydan