Dünya

Hem Terörist Hem Sapık, Ahırda Suç Üstü Yakalandı!

Hem Terörist Hem Sapık, Ahırda Suç Üstü Yakalandı! İsveç'te mide bulandıran olay! PKK terör örgütünün sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner, ahırda ata tecavüz ederken polis tarafından suç üstü yakalandı.

İsveç’te mide bulandıran olay! PKK terör örgütünün sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner, ahırda ata tecavüz ederken polis tarafından suç üstü yakalandı.

İsveç’te PKK terör örgütünün sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner, bir ahıra girip ata tecavüz etti. Üç gün sonra başka ata tecavüz etmeye kalkan Öner, Belçika polisi tarafından suçüstü yakalandı. Polise bıçakla saldıran Öner’in çeşitli suçlardan toplam 30 yıl hapis cezası alması bekleniyor.

Pkk’lı Terörist Ahırda Ata Tecavüz Ederken Suçüstü Yakalandı

İsveç’in Helsinborg kentinde mide bulandıran bir olay meydana geldi. PKK terör örgütünün sözde Avrupa sorumlusu olan Senanik Öner, bir ahıra girip ata tecavüz etti. Üç gün sonra yine ata tecavüz etmeye kalkan Öner, polis tarafınfan suçüstü yakalandı.

Pkk’lı Terörist Senanik Öner 30 Yıla Kadar Hapis Cezası Alabilir

Gözaltı işlemi sırasında polise direnen ve bıçakla saldırmaya kalkan Öner’in, mahkemeye çıkması halinde çeşitli suçlardan toplam 30 yıla kadar hapis cezası alması bekleniyor.