Yerel Haberler

Gazipaşa Yeniköy’de Asfalt Seferberliği Devam Ediyor

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol bakım ve asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen plan ve program kapsamında sahadaki çalışmalarını artırdı. Daha önce hiç asfalt çalışması yapılmamış olan Yeniköy Burhandere Mevkii’de bulunan 6 kilometrelik yolda, asfalt serimi hızla başladı.

Yeniköy Burhandere’de Asfalt Serimi Başladı

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin her noktasında asfalt sermeye devam ediyor. Şehir Merkezinde birçok mahallede yol çalışması yapan ekipler, kırsal mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor.  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeniköy Mahallesi Burhandere Mevkii’de tamamlanan altyapı ve yol genişletme çalışmalarının ardından, asfalt serim çalışmalarına başladı. Vatandaşların ulaşım konforunu artıracak 6 kilometrelik yol, kısa sürede tamamlanacak.

Konforlu Yollarımız Mahalle Sakinlerimize Hayırlı Olsun

İlçedeki bütün yolların sırayla ve planla konforlu hale getirileceğini her zaman vurgulayan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplere kolaylıklar diledi. İlçedeki ulaşımın kalitesini artırmak için çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “Bugün Yeniköy Mahallesi Burhandere Mevkii’de devam eden asfalt serim çalışmalarımızı inceledik. Çalışmalarımız tamamlandığında buraya 6 kilometre asfalt serimi yapmış olacağız. Belirlediğimiz planlama doğrultusunda sırasıyla çalışmalarımız devam edecek. Asfaltlı ve konforlu yolumuz mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.” dedi.

 Muhtar Ali Arslan’dan Hizmet Teşekkürü

Yeniköy Mahallesi’nde başlatılan asfalt serim çalışmalarının mahalle sakinleri tarafından mutlulukla karşılandığını belirten Yeniköy Mahalle Muhtarı Ali Arslan “ Gazipaşa Belediyemiz tarafından mahallemizde ulaşım sorunu yaşanan Burhandere Mevkii’de ilk kez asfalt yol çalışması yapılıyor. Burada öncelikle alt yapı çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların hemen ardından da asfalt serimi yapılıyor. Mahalle halkımız konforlu yollara kavuştuğu için çok mutlu. Mahallemize yaptıkları hizmet için başta Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz olmak üzere tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”