Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle’de önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Eski Bakırcılar Çarşısında metruk halde bulunan ve kullanılamayan binaları kaldıran ekipler, yerine 18. Madde imar uygulaması ile kazandırılan yolu vatandaşların hizmetine açacak.

Yeni Mahallede eski bakırcılar çarşısında başlatılan çalışma ile bölgedeki görüntü kirliliği ortadan kaldırılırken, 18. Madde imar uygulamasıyla kazandırılan yeni yol, Gazipaşa halkının ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak. Yıkım çalışmalarının ardından açılacak yaklaşık 10 metre genişliğinde ve 80 metre uzunluğundaki yolda alt yapı çalışmaları hızlı bir şekilde başlayacak. Çarşı Camii ile İstiklal Mahallesi Gür Sokağı birbirine bağlayan yol, projenin tamamlanmasının ardından Gazipaşa halkının hizmetine açılacak.

Başkan Yılmaz: “Yeni Mahalleye Yeni Yollar Kazandırmaya Devam Ediyoruz”

Yeni Mahallede devam eden çalışmaları inceleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz vatandaşın ulaşımını rahatlatmak için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Başkan Yılmaz, “Yeni Mahallemizde 18. Madde İmar uygulamasını tamamladıktan sonra yeni yollar açmaya devam ediyoruz. Şehir merkezimizdeki eski bakırcılar çarşısında bulunan metruk binaları kaldırıyor, yerine 18. Madde İmar uygulamasıyla kazandırdığımız 10 metre genişliğindeki yolumuzu halkımızın kullanımına açıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kısa zamanda tamamlayacağımız konforlu yolumuz, şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Editör: Haber Merkezi