Gazipaşa Belediye atarafın gerçekleştirilen yağmur suyu drenaj hattı çalışması kapsamında, sokak boyunca koruge borular döşenerek, yağmur suyunun güvenli bir şekilde tahliye edilmesi sağlanacak. Bu adımla, özellikle kış aylarında yaşanan su birikintileri ve sel risklerinin ortadan kaldırılması hedefleniyor. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, alt yapı çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanmasının ardından bölgedeki tozlu yolların konforlu bir hale getirileceğini ve bölgede yaşayan vatandaşların bu süreçten en az düzeyde etkilenmesi için titizlikle çalışıldığını belirtti.

2C46B164 7D76 4Ba8 Bc79 A6E5B008Ea88

Başkan Yılmaz: “Çalışmalarımızla Vatandaşlarımızın Yaşam Kalitesini Artırmaya Devam Ediyoruz”

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yapılan çalışmaların bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini vurgulayarak, "Bölgede sel ve su baskını gibi olumsuz durumların yaşanmasını engellemek için altyapı çalışmalarımıza hız verdik. Uğur Mumcu Caddesi'nde başlattığımız yağmur suyu drenaj hattı projesi, vatandaşlarımızın güvenliği ve konforu için önemli bir adım. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması için tüm ekiplerimiz yoğun bir çaba sarf ediyor. Alt yapı çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından bölgedeki yollarımızı da konforlu bir hale getireceğiz. " dedi.

3D93Cc9F Fe5E 4370 B2Cf 45363Ac7B138

729 gazi ve şehit yakınının kamuya ataması yapılacak 729 gazi ve şehit yakınının kamuya ataması yapılacak

Bu çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte, Pazarcı Mahallesi sakinleri yağışlı havalarda daha güvenli ve rahat bir yaşam sürecek. Gazipaşa Belediyesi, ilçenin dört bir yanında benzer çalışmalar yaparak, altyapı sorunlarına kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor.

Ee4E26B9 9389 426E B513 F5Efc2A093D9

Editör: Selçuk Soydan