Gazipaşa Belediyesi 2024-2025 eğitim-öğretim yılında da eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu. Çantadan kaleme, defterden boyaya kadar bir öğrenci için gerekli olan tüm kırtasiye malzemelerinin yer aldığı paketler, Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Halk Masa’da ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. Kırtasiye ürünleri, müdürlüğe başvuranlar arasında yapılan değerlendirme sonrası belirlenen kişilere teslim edildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri kırtasiye desteğini her yıl olduğu gibi bu yıl da sürdürdüklerini, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan çocukların ihtiyaçlarına yönelik paketler hazırladıklarını belirtti. Yetkililer, paketlerde çanta, sulu boya, kalem boya, defter, kalem, silgi gibi çocukların tüm ihtiyaçlarının yer aldığını ifade etti.

İşten Çıkartılacağını Duyunca Çılgına Döndü, Mesai Arkadaşlarını Yaraladı İşten Çıkartılacağını Duyunca Çılgına Döndü, Mesai Arkadaşlarını Yaraladı

Başkan Yılmaz: “Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Gazipaşa Belediyesi olarak her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ürünleri desteğinde bulunduklarını dile getiren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitim yolculuğuna destek olmak için kırtasiye malzemelerini özenle karşıladık. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Eğitimde fırsat eşitliği için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Sinem Özen