Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ulaşımı güvenli ve kolay hale getirmek amacıyla şehrin her noktasında yol bakım, onarım ve asfalt yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gazipaşa Belediyesi Hizmet Maratonuna Aralıksız Devam Ediyor

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha yaşanabilir bir Gazipaşa için belirli plan ve program dâhilinde çalışmalarını sürdürüyor. Güncel faaliyet programında ilerleyen Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Koru, Bakılar, Kahyalar, Zeytinada, Yeni Mahalle ve yayla yollarında çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 2024 yılının ilk sathi asfalt çalışmalarına, Koru Mahallesi Kanal Yolu Sokak’ta bugün itibariyle başlarken, Yeni Mahalle’de de parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Eş zamanlı olarak, Bakılar Mahallesi Gölyeri Mevkii’nde çiftçilikle uğraşan vatandaşlar için yıllardır sel sorunu yaratan bölgede menfez köprü çalışmalarında son aşamaya gelen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış ayları öncesinde yağmur sularının tahliye edilmesini sağlamak için de Koru Mahallesi’nde yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına devam ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan bozuk yayla yollarında bakım çalışmalarını artıran belediye ekipleri,  Kahyalar ve Zeytinada Mahallelerinde de rotmiks çalışmaları yapıyor.


‘Gazipaşalı Hemşerilerimizin Yaşam Kalitesini Arttırmak İçin Çalışıyoruz’

“Gazipaşa’mızın Her Köşesinde Hemşerilerimizin Yaşam Kalitesini Artırmak İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Sırayla ve planla Gazipaşa’nın her köşesinde çalıştıklarını belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “İlçemizi her alanda daha da güzelleştirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin birçok noktasında köprü yapımından asfalt serimine, kaldırımdan parke taşı döşemeye kadar çok yönlü çalışmalar gerçekleştiriyor. Gazipaşa’mızın her köşesinde hemşerilerimizin yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sıcak yaz aylarında özveriyle çalışan ekip arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi