Gündem

Gazipaşa Belediyesi ‘’Arı Gibi Çalışıyor’’ Yeni Mahalledeki Alternatif Yol Trafiğe Açıldı

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle'de önemli bir projeyi hayata geçirdi. Eski Bakırcılar Çarşısında metruk halde bulunan ve kullanılamayan binaları kaldıran ekipler, yerine 18. Madde imar uygulaması ile kazandırılan yolu vatandaşların hizmetine açtı.

Yeni Mahallede eski bakırcılar çarşısında başlatılan çalışma ile bölgedeki görüntü kirliliği ortadan kaldırılırken, 18. Madde imar uygulamasıyla kazandırılan yeni yol, Gazipaşa halkının ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak. Yıkım çalışmalarının ardından açılan yaklaşık 10 metre genişliğinde ve 80 metre uzunluğundaki yolda; alt yapı, yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan ekipler, parke yol ve kaldırım çalışmalarını da hızlı bir şekilde tamamladı. İnönü Caddesi ile Atatürk Caddesini birbirine bağlayan yol, 31 Temmuz Çarşamba günü vatandaşların hizmetine açıldı.
 



Başkan Yılmaz: “Yeni Yolumuz Hayırlı Uğurlu Olsun”

Yeni Mahallede tamamlanan yol çalışması ile ilgili konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz " Şehir merkezimizdeki eski bakırcılar çarşısında bulunan metruk binaları kaldırdık, yerine 18. Madde İmar uygulamasıyla kazandırdığımız 10 metre genişliğindeki yol ve kaldırımlarımızı halkımızın kullanımına açtık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kısa zamanda tamamlanan konforlu yolumuz, ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.