Spor

Gazipaşa Belediyesi 2. Geleneksel Plaj Voleybolu Turnuvası Tamamlandı

Gazipaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Plaj Voleybolu Turnuvası büyük bir heyecanla tamamlandı.

6 Eylül Cuma günü Koru Halk Büfe’de başlayan ve üç gün süren turnuvada, ilçenin sporseverleri kıyasıya mücadele etti. Final maçında Faruk Sert ve Azra Sıla Şanlı rakipleri Soner Ateş ve Bilgehan Demiral’ı mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva, Gazipaşa halkının yoğun katılımıyla tamamlandı.

Gazipaşa Belediyesi tarafından 6-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya, 20 takımdan 40 sporcu katılım sağladı. Yoğun ilgi gören turnuvanın final maçında Faruk Sert ve Azra Sıla Şanlı rakipleri Soner Ateş ve Bilgehan Demiral’ı mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın ikincisi Soner Ateş ve Bilgehan Demiral olurken, üçüncü Önder Doyuran ve Mehmet Tuncer oldu.  Turnuva boyunca sergilenen başarılı performanslar izleyicilerden büyük alkış alırken, dereceye giren takımlar ve sporcular ödüllerini düzenlenen törenle aldılar. Ödül törenine Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın şehir dışında olması sebebiyle Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Özdemir, Necdet Ali Şirin ve binlerce sporsever katıldı.

Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor birimi tarafından düzenlenen Müsabakaya katılan Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Özdemir, sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak, “Bu tür etkinliklerin hem gençlerimizi spora teşvik ettiğini hem de ilçemizdeki sosyal hayatı canlandırdığını biliyoruz. Gazipaşa Belediyesi, spor ve gençlik faaliyetlerine verdiği desteği sürdürmeye her zaman devam edecektir. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyor, dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyoruz.” dedi.