Alanya Haberleri

Gaziler ve Gençler Alanya'da Bir Araya Geldi

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Alanya’da düzenlenen özel etkinlikte gaziler ve şehit aileleri, Alanya Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi.

Loading...

Duygu dolu anların yaşandığı etkinliğe Alanya Gençlik Spor İlçe Müdürü Nazif Emre Kıldırgıcı ve çok sayıda gazi katıldı. Gerçekleşen etkinlikte gençlerle buluşan gaziler kahramanlık dolu hikayelerini paylaşarak vatan sevgisini genç nesillere aşılamayı amaçladı.



Etkinlikte gaziler ve gençler, okçuluk aktivitesinde bir araya gelerek gönüllerince eğlenirken, gençlerle birlikte film izliyen gazilerin mutlulukları görülmeye değerdi. etkinliğin sonunda gaziler, vatan uğruna verdikleri mücadeleleri ve fedakarlıkları gençlere anlatırken, gençler anlatılan kahramanlık hikayelerini dikkatlice dinleyerek ilham aldılar.

Düzenlenen etkinlikte kısa bir açıklama yapan  Alanya Gençlik Spor İlçe Müdürü Nazif Emre Kıldırgıcı, ''19 Eylül gaziler Günü’nün anlam ve önemini bir kez daha vurgulamak için böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Gazilerimizi ve gençlerimizi bir araya getirerek vatanseverliğin ve kahramanlığın nesiller boyu aktarılmasına vesile olmaya çalıştık. Gazilerimizi bizim  başımızın tacıdır. Alanya Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak her zaman onların yanındayız. Bugün hep birlikte keyifli bir gün geçirdik güzel anılar biriktirdik'' diye konuştu.