Magazin

Fenomen Bahar Candan Tatil Pozlarıyla Gündemde: “Hiç Ders Almamışlar”

Dolandırıccılık ve Kara Para Akalma Suçundan Tutuklanıp bir süre cezaevine kalan ve geçtğimiz günlerde şok bir karar ile tahliye edilen fenomen Bahar Candan soluğu tatilde aldı. Candan'ın bu anları sosyal medyada paylaşması sonrası tepkiler çığ gibi büyürken bir çok kullanıcı, ''"Utanmanız yok" yorumlarıyla iki kardeşi eleştirdi.

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçundan tutuklu yargılanan Bahar Candan, cezaevinden tahliye olduktan sonra soluğu tatilde aldı. Sosyal medya hesaplarından bikinili pozlarını paylaşan Candan, eleştirilerin odağı haline geldi. Kullanıcılar, “Hiç ders almamışlar” ve “Utanmanız yok” gibi sert yorumlarla Candan kardeşlere tepki gösterdi.

Tahliye Edildi, Tepkilerin Hedefi Oldu

Bahar Candan’ın da aralarında bulunduğu 6 sanık geçtiğimiz günlerde tahliye edildi. Tahliye sonrası açıklama yapan Candan, cezaevinde geçirdiği süre boyunca ders çalıştığını belirtti. Ancak tatil için deniz kenarına giden Candan’ın bikinili pozları, sosyal medyada büyük tepki topladı ve kısa süre içinde paylaşımlarını kaldırdı. Fotoğrafı paylaşan ablası Nihal Candan da eleştirilerden nasibini aldı.

"Sosyal Medyada Absürt Paylaşımlar Yapıyorum"

Eleştirilere sosyal medya üzerinden yanıt veren Bahar Candan, "Sosyal medyada yaptığım paylaşımlar bazen absürt olabilir, ama ne kadar dejenere olmuş olabilirim ki?" diyerek kendini savundu. Bahar Candan’ın açıklamaları, sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Candan kardeşlerin tavırları, “Gündem yaratma peşindeler” yorumlarına yol açarken, cezaevi sonrası tutumları da kamuoyunda tartışma yaratmaya devam ediyor.