Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç Antalya’da

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, hafta sonu yapılacak olan Seçimli Olağan Genel Kurul öncesinde Antalya'da kongre üyeleri ve dernek üyeleri ile bir araya gelerek destek istedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, hafta sonu yapılacak olan Seçimli Olağan Genel Kurul öncesinde Antalya’da kongre üyeleri ve dernek üyeleri ile bir araya gelerek destek istedi.

Başkanlık Seçimi İçin Geri Sayım Başladı

Fenerbahçe’de 3 yıl boyunca görev yapacak yeni başkanın belirleneceği seçimler, 8-9 Haziran tarihlerinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde, çoğunluk aranmaksızın yapılacak. Kongreye sayılı saatler kala, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Antalya ve çevre illerde bulunan kongre üyeleri ve kentte faaliyet gösteren taraftar derneklerinin üyeleri ile bir araya geldi.

Çocukların Formasını İmzaladı

Seçimli Olağan Kongre çalışmaları kapsamında, Antalya ve çevre illerde yaşayan kongre üyeleri ile kent merkezinde bulunan bir otelde buluşan Koç, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Basına kapalı olarak gerçekleşen etkinlikte, Ali Koç kongre üyelerinin sorularını içtenlikle yanıtladı. Salonda bulunan sarı-lacivert renklere gönül veren çocukların formalarını da imzaladı.

Kongre İçin Destek İstedi

Yaklaşık 4 saat süren buluşmada kongre üyelerine hitap eden Ali Koç, hafta sonu yapılacak olan Seçimli Olağan Kongre’de Antalya ve çevre illerin kongre üyelerinden önümüzdeki 3 yıl için destek istedi. Delegeler ve dernek üyeleri ile tek tek fotoğraf çektiren Koç, toplantının ardından Antalya’dan ayrıldı.