Olacak İş Değil! Başhekim Doktora Tecavüz Etti Olacak İş Değil! Başhekim Doktora Tecavüz Etti

30 Ağustos Cuma günü Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Alanyaspor maçının ardından, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, otopark çıkışında saldırıya uğradı. Maç sonrası aracını park yerinden çıkarmak isteyen Savcı İşçimen, arkasından sürekli kornaya basan bir sürücüyü uyarmak için aracından indi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 01 222705

Yerde Yatan Savcıya Feci Saldırı

Savcı İşçimen, kornaya basan araca doğru ilerleyip sözlü uyarıda bulunduğu sırada, araç şoförü tarafından saldırıya uğradı. Saldırgan, savcıyı yere düşürdü ve yerde defalarca yumruklayarak ağır şekilde darp etti. Olay anı bir kamera tarafından kaydedildi. Saldırganın daha önce 7 suçtan kaydı bulunduğu belirlenirken, olayın ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Ekran Görüntüsü 2024 09 01 223339

Adalet Bakanı’ndan Açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Savcı İşçimen’e yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını belirtti. Bakan Tunç, “Yargıtay Cumhuriyet Savcımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Bizleri ve yargı camiamızı derinden üzen bu saldırıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

Editör: Selçuk Soydan