Granada Luxury Red Açıldı

Bünyesinde 3000’den fazla kişi çalıştırarak İstihdama ciddi katkı sağlayan  Granada Otelleri açlışını yaptığı Granada Luxury Red oteliyle müşterilerine kyifli bir tatil imkanı sunuyor. Açlış sonrasında DİGİ-ZTV mikrofonalarına özel açıklamalarda bulunan Granada Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Üçdan, turizm sezonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.


 

‘’Alanya’da Turizmi Turizm Gibi Yapmıyor Arkadaşlarımız’’

Üçdan açıklamasında şunları kaydetti; ‘’Alanya’yanın bu tür tesislere ihtiyacı var. Yoksa sıradan vasat şeyler yaparak Alanya Turizmi kalkınmaz. Ben 40 yıldır Alanya’dayım, Alanya’da turizmi turizm gibi yapmıyor arkadaşlarımız. Özellikle bu sene ben dahil hiç bir Turizmci arkadaşımız kazanç elde edemeyecek. Bununda sebebi Artan KDV’ler. Turizmciye destek yok, Dövizin yerlerde sürünmesi, Personele yapılan zamlar, tamam personele veridğimiz rakamlar büyük rakamlar değil ama kazanç ortamında zarar ediyoruz’’ diye konuştu.

‘’Granada Olarak Bir Markayız. Personellere Verilen Paraya Hiçbir Zaman Acımıyorum’’

Turizm işini gönül işi olrak yaptıklarını kazanç olarak görmediklerini dile getiren Granada Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Üçdan, ‘’Yaptığımız tesislerle dünyada Granada olarak bir markayız. benim bünyemde toplam 3.000 tane personelim var bu 3.000 personel bölgenin en yüksek maaşı alan personelleri verilen paraya hiçbir zaman acımıyorum. Bir laf var, pilava dökülen yağ araya gitmez. Hepsinin yüzü gülüyor, zaten gelen müşteri güler yüze gelir, servise gelir, altın tabakta yemek versen suratınız asıksa hiçbir anlamı olmaz. Ben mutluyum ve bu işte huzurluyum’’ dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 07 08 145935

Ekran Görüntüsü 2024 07 08 145849

Konyaaltı Sahlinde Denetimsiz Otopark Tartışma Yarattı! Konyaaltı Sahlinde Denetimsiz Otopark Tartışma Yarattı!

Editör: Selçuk Soydan