GÜNÜN HABERİ

Dolandırıcılığın Nirvanası! 1 Yıldır Görüştüğü Sevgilisi Erkek Çıktı

Televizyon ekranlarında şoke eden bir olay yaşandı! Sosyal medyada tanıştığı sevgilisi tarafından 1 milyon 400 bin TL dolandırıldığını iddia eden Okan isimli bir şahıs, "Esra Erol’da" programında, sevgilisi sandığı kişinin aslında erkek olduğunu öğrendi.

Esra Erol'un programında yaşanan bu olay izleyenleri şok etti. Okan, internette tanıştığı Aslı Ekinci isimli kadına evlilik hayalleri kurarak 1 milyon 400 bin TL para gönderdiğini anlattı. Ancak yayına bağlanan Murat Kandemir, “Aslı” isminin sahte olduğunu ve yazışmaların kendisi tarafından yapıldığını itiraf etti. Okan, yalnızca uygulama üzerinden yazıştığını ve sürekli Aslı’nın ev sahibine para gönderdiğini belirtti.

Yaşadığı süreci anlatan Okan, “Hipnoz gibi oldum. Sağlıklı düşünemedim. Bana 'adam gibi adamsın' diyordu” dedi. Canlı yayında gerçekleri öğrenen Okan, büyük bir şok yaşadı. Ayrıca, fotoğrafı kullanılan Aslı Ekinci’nin gerçek ismiyle yayına bağlanarak, “Nasıl böyle bir şey olabilir? Size dava açacağım” diyerek duruma tepki gösterdi.