Birleşme Üzerine Görüşmeler Sürüyor

Babacan, Türkiye'deki çok sayıda siyasi partinin bir araya gelerek daha güçlü bir alternatif oluşturabileceğine dikkat çekti. "Gelin bir olalım" çağrısında bulunan Babacan, Gelecek Partisi ile birleşme konusunda mevcut görüşme trafiğinin sürdüğünü ve birleşmenin yanı sıra yeni bir grup oluşumunu da değerlendirdiklerini ifade etti. “Bu grup orada kalmamalı, Meclis'ten başka siyasi partiden arkadaşları da dahil ederek, çok daha güçlü ve yeni bir grup oluşur mu diye bakıyoruz” dedi.

Toplumsal Dinamikler ve Yeni Hareketlenmeler

Ali Babacan, Türkiye'deki toplumsal dinamiklere dikkat çekti. AK Parti'den memnun olmayan dindar ve muhafazakar vatandaşlar ile merkez sağda yeni bir hareketlenme bekleyen vatandaşların varlığını vurguladı. Ayrıca, geçmişte rahmetli Menderes ve Özal dönemlerini özlemle anan kesimlerin de mevcut olduğunu belirtti.

Ekran Görüntüsü 2024 09 11 141029

Edirne'de CHP İl Başkanı Taybıllı İpsala İlçe başkanlığını ziyaret etti Edirne'de CHP İl Başkanı Taybıllı İpsala İlçe başkanlığını ziyaret etti

Birlik ve Beraberlik Çağrısı

Babacan, Türkiye’nin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini ifade ederek, siyasi ve Meclis'teki işbirliğinin önemini vurguladı. DEVA Partisi olarak, sorunların çözümü için her türlü çalışmaya hazır olduklarını belirten Babacan, "Bu ülkeyi seven, Cumhuriyetimizin değerlerine inanan insanların daha yakın, bir arada olması lazım. Şu anda Türkiye için birlik ve beraberlik zamanıdır" şeklinde konuştu.

Editör: Selçuk Soydan