Edinilen bilgiye göre, Akyarlar Mahallesi Karaincir mevkisinde tekneden denize giren Çetin Özataç'ın yaklaşık 10-15 dakika deniz üzerinde hareketsiz şekilde durduğu görüldü. Özataç'ı fark eden eşi ve 2 kızı, hemen yanına gidip müdahale etti. İhbarın ardından Sahil Güvenlik ve sağlık ekipleri olay yerine geldi.

Olay yerinde yapılan ilk müdehalenin ardından Bodrum Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Özataç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özataç’ın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ekran Görüntüsü 2024 07 12 184655

Çetin Özataç Kimdir?

B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor

64 yaşındaki Çetin Özataç, Coca-Cola İçecek şirketinde Araştırma ve Geliştirme Sistemleri Direktörü olarak uzun yıllar boyunca başarılı bir kariyer sürdürmüştü. Ankara'da yaşayan ve Hacettepe Üniversitesi mezunu olan Özataç, iş dünyasında sevilen ve saygı duyulan bir isim olarak tanınıyordu. Özataç'ın kariyeri, sektördeki önemli pozisyonlarında görev almasıyla öne çıktı. Coca-Cola İçecek'te Ar-Ge sistemlerinin geliştirilmesinde önemli rol üstlenen Özataç, şirketin yenilikçi çalışmalarına katkı sağlamış ve sektördeki gelişmelere öncülük etmişti.

Ekran Görüntüsü 2024 07 12 184704

Editör: Selçuk Soydan