Disiplin Süreci Başlatıldı

Haberimizvar.net adlı internet sitesinde yayınlanan yazıda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Gülşah Durbay arasında özel bir ilişki olduğu ileri sürüldü. Yazıyı kaleme alan Ebru Küçükaydın, üyesi olduğu CHP Muratpaşa İlçe Örgütü tarafından "parti üyelerine aykırı hareket ettiği" eylem tedbirli olarak disipline sevk edildi. CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, yazının partinin kamuoyunda küçük düşürüldüğü ve bu nedenle Küçükaydın'ın kesin ihraç talebiyle disipline gönderildiği belirtildi.

Ekran Görüntüsü 2024 10 04 214835

"Parti Kültürümüze Sığmıyor"

CHP Muratpaşa İlçe Seçimi, Küçükaydın'ın yazılarının parti ahlakına sığmadığını, Genel Başkan ve belediye başkanı hakkında kanıtı olmayan ithamlar olduğu ifade edilen Açıklamada şunlar kaydedildi, ‘’ 3 Ekim 2024 tarihinde Muratpaşa ilçemize kayıtlı olduğu tespit edilen bir parti üyesi tarafından yazılan, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve partili bir belediye başkanımız hakkında bazı ithamlar içeren haber kamuoyunda tartışma konusu olmuştur. Söz konusu kişinin yazdığı yazının parti kültürümüze sığmayacağı, dahası partimizin Genel Başkanı ve partili bir belediye başkanı hakkında ispatı olmayan, partimizi kamuoyu önünde küçük düşürecek ithamlarda bulunulduğu tespit edilmiştir. Bu doğrultuda, Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak 4 Ekim 2024 tarihinde aldığımız karar neticesinde ilgili haberi yayınlayan Ebru Küçükaydın isimli üyenin tedbirli olarak “Kesin İhraç” talebiyle disipline sevk edildiğini basının ve kamuoyunun bilgisine sunarız.’’

Başkan Uysal'dan Gülşah Durbay'a Destek

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ise yazıya sert tepki gösterdi ve iftirada bulunanların adil bir şekilde önünde hesap gösterilmesi gerektiğini belirtti. Uysal, kanser teşhisi konulan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'a geçmiş olsun dilediğini iletirken, "En kısa sürede iyileşmeye devam edeceğini ve insanlara hizmet etmeye devam etmeye devam edeceğini" söyledi. Uysal, iddiaları gündeme getirenleri kınayarak,"İftirada bulunanların bir an önce adalet önünde hesap vermeleri gerekiyor. İftira ile siyasetten medet umanları, hastalıkla mücadele veren bir kadın yol arkadaşımızı bu açıklamayı yapmak zorunda bırakanları şiddetle kınıyorum"dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 10 04 214820


‘’Bu İftirayı Atanlar Adalet Önünde Tek Tek Hesap Verecek’’

Öte yandan ortaya atılan iddiaların hedefinde olan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay sosyal medya hesabından bir video yayımlayarak, ‘’Herkes bilsin herkes duysun ki bu kirli ve hastalıklı zihniyet yenilmeye mahkumdur. Dün itibarıyla tedavim 2 haftada 1 kez olacak şekilde başlamış durumda. Bir yandan bu hastalık illetiyle mücadele edip tekrar sağlığıma kavuşacak, bir yandan da bu ne idiği belirsizlerle bu yaptıklarının hesabını soracağım. Siyasi hırsları için, böylesine seviyesiz ve aşağılık yalanları yayanlara ve bundan medet umanlara meydanı boş bırakmayacağım! Partimi ve beni, böyle çirkin iftiralarla karalamak isteyenler günün sonunda bunun hesabını yargı önünde ve daha da önemlisi milletin vicdanında en ağır şekilde verecekler’’ diye konuştu.

Chp Li Baskan Gulsah Durbay Manisalilarin Bayramini Kutladi

Fahrettin Savcı, yarın AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayacak Fahrettin Savcı, yarın AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayacak

Editör: Selçuk Soydan