İYİ Partili bir isim tarafından ortaya atılan iddialara cevap veren CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, bu kişinin kendisini tehdit ettiğini belirtti. Kaya, "5 Haziran 2024 tarihinde parti değişikliğim sonrasında bu şahıs tehdit mesajı yayınladı ve bu konuda yasal yollara başvurdum," dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 08 03 144450

Saadet GİK Üyesi Tekin: 5 milyondan fazla Müslüman katledildi Saadet GİK Üyesi Tekin: 5 milyondan fazla Müslüman katledildi

Kaya'dan Suç Duyurusu

Kaya, kendisine yönelik iddiaların tamamen asılsız olduğunu ve itibarı zedelemek amacıyla yapıldığını ifade etti. "Bu iftiralar, gerçeği yansıtmayan ve itibarımı karalamak adına atılmış çamur at izi kalsın mantığıyla yapılan iftiralardır. Kamuoyunda karşılık bulması imkansızdır. Bu şahıs daha önce de beni tehdit etti ve bu konuda yasal yollara başvurdum. Ayrıca, sosyal medyada yapılan haksız yorumlar nedeniyle de yasal işlem başlattım," diye konuştu.

Ekran Görüntüsü 2024 08 03 144458

"Adaletin Tecellisine İnanıyorum"

Kaya, ortaya atılan iddialar arasında siyasi mücadelesini bin bir emek ve alın teriyle sürdürdüğünü vurgularken, "Uydurma senaryoları görmezden gelemem. Bu iftiralar ve tehdit mesajlarıyla ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Türk yargısının gerekeni yapacağına ve adaletin tecelli edeceğine inancım tamdır," diye ekledi. 

Ekran Görüntüsü 2024 08 03 144458

Editör: Selçuk Soydan