Gündem

Cem Garipoğlu’nun Mezarının Açılmasına Neden Olan O Çarpıcı Detay!

Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına karar verildi. Bu kararın en büyük nedenlerinden biri, Garipoğlu ailesinin, Münevver’in öldürüldüğü koltuğun üzerinde çekildikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşmaları oldu.

Mezarın Açılmasına Giden Süreç

2009 yılında vahşice katledilen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması talebi, Garipoğlu'nun cezaevinde gerçekten intihar edip etmediği yönündeki tartışmalar üzerine Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletildi. Talep, 10 yıl sonra kabul edildi ve mezarın açılmasına karar verildi. Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, savcılığın taleplerini kabul ettiğini sosyal medyadan duyurdu.

Koltuk Detayı Kararı Tetikledi

Garipoğlu ailesinin, Münevver Karabulut’un öldürüldüğü koltuk üzerinde çekildiği fotoğrafları paylaşması büyük tepki çekti. Bu koltuğun, olay günü polis tarafından incelenen ve üzerinde kan izleri bulunan aynı koltuk olması dikkatlerden kaçmadı. Tepkiler üzerine fotoğraflar kısa süre sonra sosyal medya hesaplarından silindi.

Cem Garipoğlu’nun Ölümü Yeniden Tartışılıyor

Cem Garipoğlu’nun ölümünün ardından mezarının açılması, intihar ettiği yönündeki tartışmaları yeniden alevlendirdi. DNA eşleştirmesi yapılarak mezarın açılmasının, Garipoğlu'nun ölümüne dair soru işaretlerine netlik kazandırması bekleniyor.