Antalya Büyükşehir Belediyesi, zabıta hizmetlerini güçlendirmek amacıyla yeni motosikletli ekipler oluşturdu. Zabıta Dairesi Başkanlığı, araç filosuna motosikletler ekleyerek toplam 15 kişilik bir ekip kurdu. Bu ekip, ikisi kadın olmak üzere, modern sürüş teknikleriyle donatıldı.

Eğitim Süreci ve Gösteriler

Yeni motosikletli zabıta ekipleri, Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden uzman eğitmenler tarafından kapsamlı bir eğitim aldı. Eğitimler, temel sürüş tekniklerinden ileri düzey manevralara kadar geniş bir yelpazeyi kapsadı ve trafiğe kapalı alanlarda gerçekleştirildi. Programın sonunda, ekip üyeleri motosikletlerle akrobasi hareketleri sergiledi ve motosiklet üzerinde ayakta Türk bayrağı dalgalandırarak yeteneklerini gösterdi.

Yetkin Ekipler Şehirde Hizmete Başladı

Ormanya’da üretilen Kızıl Geyikler doğaya salınacak Ormanya’da üretilen Kızıl Geyikler doğaya salınacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amiri Volkan Sönmez, motosikletli zabıta ekiplerinin şehirde daha hızlı ve etkin hizmet sunacağını belirtti. Sönmez, "Yeni motosikletli zabıta ekiplerimiz, Antalya'da vatandaşlara hizmet edecek ve şehir trafiğinde profesyonel bir şekilde görev yapmaya hazır hale geldiler" dedi.