Eğitim

Büyük Başarı! 3 Türkiye Birincisi Alanya’dan

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Alanya'da bu yıl Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında büyük bir başarı yakalandı. Kesin olmayan sonuçlara göre 3 öğrenci Türkiye birincisi oldu.

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapılan açıklamaya göre, Alanya’da bu yıl Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında büyük bir başarı yakalandı. Kesin olmayan sonuçlara göre 3 öğrenci Türkiye birincisi oldu.

Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’dan Teşekkür

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Alanya’da LGS’de bu yıl yine tarih yazdık. 3 tane Türkiye birincimiz var. Gurur tablomuzu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu başarıda emeği geçen başta eğitim camiamız olmak üzere, siz kıymetli basın çalışanlarına da kalpten teşekkür ediyorum. İnşallah Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) da güzel sonuçlar gelmesini bekliyoruz.”

Yılmaz, eğitimdeki bu başarıların Alanya’nın gurur kaynağı olduğunu belirterek, gelecekte daha büyük başarılara imza atmayı hedeflediklerini vurguladı.