Göreve geldiği günden buyana ‘’Kaçak Yapılara Göz Açtırmayacağız’’ diyen Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik gözünün önünde duran ve yıkım kararı verilen ALTSO Başkanı Eray Erdem’in kaçak yapılarını yıkmak yerine, iki engelli çocuğuna bakmak için mücadele eden vatandaşın ekmek teknesini söküp yerinden kaldırtması büyük tepkilere neden oldu.

442898208214545136

‘’Nerede Kaldı Sizin Adaletiniz?’’

Yaşanan bu olay sonrası isyan bayrağını çeken Konaklı mahallesi sakinleri, ‘’Burnumuzun dibinde ALTSO Başkanını kaçak yapıları duruyor gelip yıkmadı. Alanya sahillerinin her yerinde kaçak yapılar var. Bunca zenginin kaçak yapılarına göz yuman bir Belediye başkanı, nasıl olurda engelli iki çocuğuna bakmak için mücadele eden bir vatandaşın ekmek teknesini yerel bir eder? Nerede kaldı sizin adaletiniz?’’ diyerek Başkan Özçelik’e büyük tepki gösterdiler.

448740B1 30E8 4Adc 9Eac 8013E3C32613

‘’ALTSO Başkanı Eray Erdem’e Ait Olan Kaçak Yapıları Da Yıkacak Mı?’’

Alanya Belediyesi O Metruk Binayı Yıktı Alanya Belediyesi O Metruk Binayı Yıktı


Öte yandan, Alanya’da 500 bin metrekarenin üzerinde kaçak yapı var diyerek tek tek bu yapıların yıkılacağının sözünü veren Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in, tüm yasal ücretlerini, vergisini ve yer işgaliye parasını ödeyen bir vatandaşın, ekmek teknesi olan portakal büfesini sezonun tam ortasında yıkması sonrası Alanya Kamuoyu aynı soruyu sormaya başladı, ‘’Garibanın ekmek teknelerini yıkan Başkan Özçelik, kendisinde açıkladığı ALTSO Başkanı Eray Erdem’e ait olan kaçak yapıları da yıkacak mı?’’

Editör: Selçuk Soydan