Alanya Haberleri

Bu Görüntüler Alanya’ya Hiç Yakışmıyor!

Alanya Payallar Hastanesi yanı, Çöp ayrıştırma tesisine 2 kilometre uzaklıkta olan alan adeta çöp toplama merkezine dönmüş durumda. Molozdan, Mobilyaya, Poşetten cam atıklarına kadar dolu alanı gören vatandaşlar duruma isyan etti.

Turizm şehri Alanya’da arıtma tesisi sorunları halen çözüme kavuşmayı beklerken, Haberibizde.com Whatsapp ihbar hattına gelen görüntüler pes dedirtti. Payallar Hastanesi yanı ve çöp ayrıştırma tesisine 2 kilometre uzakltıkta olan alandaki çöp yığınları ve atıklar görenleri hayrete düşürdü.

Çevre Sakinleri İsyan Etti ‘’Bu Şehir Sahipsiz Değil!’’

Bir vatandanşın cep telefonu kamerası ile kayda aldığı alanda , çöp atıkları, moloz atıkları,mobilya atıkları gibi bir çok çöp bulunurken, Gündoğmuş yolu üzerinde bulunan bu alandaki atık ve çöp yığınlarını Belediyenin bu zamanda kadar nasıl görmediğini merak eden çevre sakinleri duruma isyan ederek, ‘’Turizm şehri Alanya’mıza bu görüntüler hiç yakışmıyor. Alanya sahipsiz değil. Yetkililerin bu duruma acilen el atıp buraları temizlemesi gerekiyor’’ diyerek Belediye yetkililerini göreve çağırdılar.