Siyaset

Bomba İddia : Bugün İYİ Parti’den İstifa Eden Aykut Kaya’nın Yeni Partisi Belli Oldu

Bomba İddia : Bugün İYİ Parti’den İstifa Eden Aykut Kaya’nın Yeni Partisi Belli Oldu

İYİ Parti’den bugün istifa eden Antalya Milletvekili Aykut Kaya’nın, Salı günü gerçekleştirilecek olan TBMM’deki grup toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) geçeceği öğrenildi.

İyi Partide kan kaybı devam ediyor. Partinin güçlü isimlerinden Antalya Milletvekili Aykut Kaya, “İYİ Parti’de milletimize ve ülkemize hizmet etme koşullarının ortadan kalktığını üzülerek görmekteyim. Bu nedenle İYİ Parti üyeliğimden istifa etme kararı aldım” diyerek partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Aykut Kaya Salı Günü CHP’YE GEÇİYOR

Kayanın istifa açıklamasından bir kaç saat sonra gündeme bomba gibi bir kulis bilgisi düştü. İddiaya göre Kaya, Salı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup toplantısına katılacak ve CHP Genel Başkanı tarafından parti rozeti takılarak CHP’ye geçecek.

CHP Rozetini Özgür Özel Takacak

Edinilen kulis bilgisine göre Kaya, Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Salı günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup toplantısına katılacak. Burada CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti’den istifa edip, partisine katılacak olan Milletvekili Kaya’ya da rozetini takacak. Konuyla ilgili Kaya’dan henüz resmi bir açıklam gelmez iken yakında zamanda CHP cephesinden bir açıklama gelmesi bekleniyor.