Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Salur köyünde 29 Temmuz günü Döndü Zeybek (20) ile babası Osman Zeybek (49) arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Döndü Zeybek, babasını göğsünden bıçaklayarak yaraladı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Osman Zeybek, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
 

Ekran Görüntüsü 2024 08 02 153739

Tutuklandı

Olay sonrası gözaltına alınan Döndü Zeybek, adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. İfadesinde, babası ile annesinin yaklaşık 6 yıl önce boşandığını, olay günü iki kız kardeşi ve annesiyle birlikte köyde bir düğüne katıldıklarını belirtti. Döndü Zeybek, düğünde babasının tehditkar davranışlarda bulunduğunu, düğünden çıkıp eve gittiklerini, evden aldığı ekmek bıçağıyla dışarı çıktığını ve babasıyla karşılaştığında bıçağı sapladığını anlattı.
 

Çöplükte Bidon İçinde Cesedi Bulunan Profesör Cinayetinin Sırrı Çözüldü Çöplükte Bidon İçinde Cesedi Bulunan Profesör Cinayetinin Sırrı Çözüldü

Ekran Görüntüsü 2024 08 02 153541

"Şiddete Eğilimliyim" Mesajı

Lisanslı kick boks ve muay thai sporcusu olan Döndü Zeybek'in antrenman yaptığı videolar sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Bu videolardan birinde, "Şiddete eğilimliyim" mesajı dikkat çekti.

Ekran Görüntüsü 2024 08 02 155213

Editör: Selçuk Soydan