Ormanlık Alanda Vahşet

Olay, sabah saatlerinde Döşemealtı Duacı Mahallesi’nde meydana geldi. Altın, Aynur Çilli ve oğlu Bulutcan’ı ormanlık alana götürdü ve burada çıkan tartışmanın ardından Çilli’yi taşla vurarak öldürdü.Mehmet Altın, sevgilisini öldürdükten sonra evine döndü ve cinayete tanık olan Bulutcan’ı boğarak öldürdü. Çocuğun cesedi, elleri, ayakları ve boynu iple bağlanmış halde bulundu.

Ekran Görüntüsü 2024 08 02 095039

İhbar Üzerine Jandarma Harekete Geçti
Ormanlık alanda Aynur Çilli’nin cesedini gören vatandaşların ihbarı üzerine jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan araştırma sonucu Altın gözaltına alındı. Altın’ın evinde yapılan aramada, Bulutcan Çilli’nin cesedi bulundu. Öte yandan cinayet şüpheli Mehmet Altın’ın 17 farklı suçtan kaydı olduğu ve 5 kez evlendiği , katlettiği sevgilisi Aynur Çilli’nin ise 20 farklı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Ekran Görüntüsü 2024 08 02 095048

Adli İşlemler Devam Ediyor

Antalya Dahil 17 İlde FETÖ Operasyonu Çok Sayıda Gözaltı Var Antalya Dahil 17 İlde FETÖ Operasyonu Çok Sayıda Gözaltı Var

 Cinayet zanlısı Mehmet Altın, gözaltına alınarak jandarma komutanlığına götürüldü. Anne ve oğlunun cenazeleri, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

Editör: Selçuk Soydan