AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, bir otelde düzenlediği basın toplantısında Antalya Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere CHP yönetimindeki ilçe belediyelerinin hizmet üretmek yerine şov peşinde olduğunu söylemesi üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Böcek, "20 belediyeden 18'ini kaybeden Ali Çetin'i istifa eder diye bekliyorduk. Bu bir mahcubiyet toplantısıdır. Önce yenilgiyi hazmedeceksiniz" dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 13 095320

DEVA ve Gelecek Partisi Birleşecek mi? Ali Babacan Açıkladı DEVA ve Gelecek Partisi Birleşecek mi? Ali Babacan Açıkladı

Çetin: ‘’Hizmet Üretmek Yerine Şov Yapmakla Zaman Geçiriyorlar’’

Antalya genelinde CHP'li belediyelerin hizmetlerini değerlendirmek için 6 ay beklediklerini dile getiren AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “Antalya'da Büyükşehir başta olmak üzere büyük çoğunluğu CHP'li başkanların yönetiminde olan belediyeleri hemen eleştirmedik. Bekledik ne yapacaklar diye... Ancak Antalya'ya yazık oluyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve yönetimine bakıyoruz. Ne bir vizyon ortaya koydukları var ne de proje. Hizmet üretmek yerine şov yapmakla zaman geçiriyorlar. Suya yüzde 446 zam yapınca su faturalarında bulunan 'En ucuz su Antalya' reklamını çıkarmak zorunda kaldılar. Alt yapı yatırımı yok. Trafik kilitlenmiş durumda. Otobüs durakları gelmeyen otobüsler nedeniyle vatandaş için eziyete dönüştü. Altın Portakal Film Festivali artık skandallarla, iptallerle anılır hale geldi" diyerek Başkan Böcek’i eleştirmişti.

Muhittin Böcek, Başkan Çetine Sosyal Medya Üzerinden Cevap Verdi

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’in iddialarına, sosyal medya üzerinden yayınladığı bir paylaşımla cevap veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten "Yine dersine çalışmamış" dediği Çetin'in Antalya ve hizmetlerinden habersiz olduğunu iddia ederek, basın toplantısının "mahcubiyet" kaynaklı olduğunu söyledi. Başkan Çetin’in AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde 20 belediyenin 18’ini kaybetmesinin ardından, "Ali Çetin istifa eder" düşüncesi taşıdığını belirten Böcek, 'halk iradesine saygı' hatırlatması yaptı.

Ekran Görüntüsü 2024 09 13 092957

Antalya halkının tercihleri neticesinde “Herkesin Başkanı" sloganı ile 4 dönem Konyaaltı, 2 dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazandığına işaret eden Böcek, "Gerçekleri çarpıtarak beni ve yol arkadaşlarımı karalamaya kimsenin gücü yetmez. Önce Antalyalı vatandaşlarımızın kararına saygı duyacaksınız, yenilgiyi hazmedeceksiniz" dedi.

Editör: Selçuk Soydan