Asayiş

Antalya Polisinden Nefes Kesen Operasyon! Saniye Saniye Kaydedildi!

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Emniyet Müdürlüğü ve Özel Harekat ekiplerinin düzenlediği operasyonda büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Antalya bu sabah gerçekleştirilen Uyuşturucu Operasyonun görüntüleri ortaya çıktı. İşte, Filim sahnelerini aratmayan operasyonun saniye saniye kaydedilmiş görüntüleri.

81 Kilo 560 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

Bu sabah Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Emniyet Müdürlüğü ve Özel Harekat ekiplerinin düzenlediği operasyonda büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Döşemealtı’nda gerçekleştirilen operasyonda, 81 kilo 560 gram metamfetamin, yaklaşık 1 milyon 337 bin 565 kullanımlık sentetik kannabinoid (A4) ve 4 kilo 835 gram eroin bulundu.



Tek Seferde Yapılan En Büyük Metamfetamin Yakalaması Olarak Tarihe Geçti

Gerçekleştirilen Operasyon sonucu, ‘Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak’ suçundan 12 şüpheli adli makamlarca tutuklanırken Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Bu yakalama, tek seferde yapılan en büyük metamfetamin yakalaması olup, emniyet müdürlüğü olarak ‘Temiz Türkiye’ için uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmalarımız aynı kararlılıkla devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen nefes kesen operasyon filim sahneleri aratmadı. İşte saniye saniye kaydedilen operasyon görüntüleri.