Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Macaristan’a İçişleri Bakanlığı Müşaviri olarak atanmasının ardından Antalya’da düzenlenen veda töreniyle gözyaşları arasında uğurlandı. Törende, Çevik personelinden ve sevenlerinden helallik istedi, Antalya halkının memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirtti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen veda töreninde, Orhan Çevik ve eşi Sevilay Çevik’e pasta takdim edildi ve duygusal anlar yaşandı. Çevik, veda konuşmasında meslek hayatının en zor günlerinden birini yaşadığını ifade ederek, teşkilatındaki tüm çalışanlara teşekkür etti. Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin, Çevik’e üzerinde isminin yazılı olduğu 'Yörük Geçidi' forması hediye etti.

Pazara Turist Yağdı, Esnaf ’Alışveriş Yapmıyorlar’ Diye Sitem Etti Pazara Turist Yağdı, Esnaf ’Alışveriş Yapmıyorlar’ Diye Sitem Etti

Çevik, dostluk ilişkilerinin devam edeceğini ve vatandaş memnuniyetinin her zaman öncelikli hedefleri olduğunu vurguladı. Trafik ve yunus timlerinin eşliğinde emniyet müdürlüğünden ayrılan Çevik, “Güçlü bir aileyiz” diyerek, destek veren herkese teşekkür etti.