Antalya’nın yeni Emniyet Müdürü olarak atanan İlker Arslan, görevine resmen başladı. Antalya Emniyet Müdürlüğü binasında düzenlenen resmi törenle karşılanan Arslan, görevine hızlı bir başlangıç yaptı. Törene emniyet müdür yardımcıları, birim amirleri ve çok sayıda personel katıldı.

Başkan Yılmaz 3. Uluslararası Yörük Türkmen Festivali'ne Katıldı Başkan Yılmaz 3. Uluslararası Yörük Türkmen Festivali'ne Katıldı

Ekran Görüntüsü 2024 08 30 123033

Törende emniyet müdür yardımcıları, birim amirleri ve çok sayıda personel hazır bulundu. Arslan’a çiçek takdim edilen karşılamanın ardından, yeni Emniyet Müdürü personeliyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Göreve başlamasının ardından Arslan, ilk ziyaretini Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) birimine yaptı. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, İlker Arslan’ın KGYS kameraları aracılığıyla işlek meydanlar, cadde ve sokaklar gibi kamuya açık alanlar hakkında bilgi aldığı belirtildi. Arslan, Antalya’da kamu güvenliğinin en üst düzeyde sağlanması için çalışmalarına hızla devam edeceğini ifade etti.


 

Editör: Selçuk Soydan