Son yapılan ALTSO Meclis toplantısında, ‘’Başınızın Çaresine Bakın’’ diyerek oda üyelerini yaşadıkları ekonomik krizle baş başa bırakan Erdem’e tepki gösteren oda üyeleri, mevcut ALTSO binasına her geldiklerinde park sorunu yüzünden sürekli ceza yediklerini dile getirerek, ‘’Nerede Kaldı Bizim Yeni Hizmet Binası’’ diye sormaya başladılar.

Whatsapp Image 2024 03 19 At 16 40 32 1

31 Mart yerel seçimlerinde üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi adayı Osman Tarık Özçelik yerine, perde arkasından Cumhur İttifakı adayı Adem Murat Yücel için oy topladığı ve seçim döneminde Yücel ile yeni ALTSO hizmet binası yapımı için el ele pozlar veren ALTSO Başkanı Eray Erdem’in, yeni hizmet binası için ne zaman temel atacağı merak konusu olurken, her geçen gün güven kaybetmeye devam eden Erdem’in, 2026 yılında gerçekleşecek olan ALTSO seçimlerinde işini zora sokacağı konuşulmaya başlandı.

Ekran Görüntüsü 2024 08 24 114524

Öte yandan, ALTSO’da yaşanan bu kötü gidişat yeni Başkan adaylarını gündeme getirmeye başladı. Kulislerde konuşulan yeni Başkan adayları arasında, başarılı çalışmalarıyla gündeme gelen Alanya Yenilikçi İş İnsanları Derneği Başkanı Avni Erdoğan, İYİ Parti Alanya Belediye Meclis üyesi Ali Kamburoğlu ve Ticaret Odası Meclis üyesi Ahmet Çağlar’ın Başkanlık yarışı için çalışmalara başladığı öğrenildi.





 

Türkiye'nin Avokado Üretiminin Yüzde 80'ini Karşılayan Alanya'da Hasat Başladı Türkiye'nin Avokado Üretiminin Yüzde 80'ini Karşılayan Alanya'da Hasat Başladı

 

Editör: Selçuk Soydan