Aşırı sıcak havalarının üstünde birde ASAT’ın 20 gündür çözemediği su sorunu yzünden ciddi sıkıntı yaşadıklarını dile getiren mahalle sakinleri, ‘’20 gündür çözüm arıyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne de gittik, 'Zaten su problemi var' diyorlar ama bir çözüm sunmuyorlar. En insani hakkımız olan suyumuzu istiyoruz ve yetkilileri acilen göreve davet ediyoruz," dediler.

"8 Milyon Euro'luk Vakıf Mülklerinin Sahibinin Mahallesine Su Verilememesi Büyük Ayıp"

Öte yandan konuyla ilgili DİGİ-ZTV’ye açıklamalarda bulunan mahalle sakinlerinden Musa Atış, ‘’Şu sıcak yaz günlerinde 20 gündür Mahmutseydi'ye su verilememesi büyük ayıp. Duş alamıyoruz. Bulaşıklarımızı yıkıyamıyoruz. 8 Milyon Euro'luk Vakıf Mülklerinin Sahibinin Mahallesine Su Verilememesi Büyük Ayıp. Hemen yakınımızda Alara, Dim, Oba çayları var buraya bir motor takıp mahallemize su basılması bu kadarmı zor? buradan yetkililere soruyorum’’diyerek isyanı dile getirdi.

Başkan Özçelik: Kaliteli Bir Alanya İçin Muhtarlarımızla Çalışmalarımız Sürecek Başkan Özçelik: Kaliteli Bir Alanya İçin Muhtarlarımızla Çalışmalarımız Sürecek

Editör: Selçuk Soydan