Alanya Haberleri

Alanyaspor’un Yıldız Futbolcusundan Seks Skandalı! Gizlice Görüntülerini Çekmiş

Güney Koreli futbolcu Hwang Ui-jo, partnerleriyle yaşadığı cinsel ilişkileri gizlice kaydettiği için kamuoyundan özür diledi. Davaya bakan savcılar, 31 yaşındaki forvetin Haziran ve Eylül 2022 arasında dört kez iki partneriyle olan samimi anları rızaları olmadan filme aldığını belirtirken Mahkeme heyeti Hwang Ui-jo'ı 3 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Savcılar Futbolcuya 4 Yıl Hapis Cezası Talep Etti.

Alanyaspor’un Güney Koreli futbolcusu Hwang Ui-jo,Bay Hwang, 2022 yılında adının karıştığı seks skandalı ile spor gündemine bomba gibi düştü. Çarşamba günü Seul'deki ilk mahkemeye çıkarak savunma yapan Hwang, "hayal kırıklığına neden olduğum için herkesten özür dilerim’’ diyerek pişmanlığını dile getirdiği öğrenildi.



‘’Herkesi Hayal Kırıklığına Uğrattığım İçin Çok Üzgünüm’’
Geçtiğimiz ay İngiltere'nin Nottingham Forest takımından ayrılan Hwang, daha sonra Alanyaspor takımına transfer olmuştu. Olayla ilgili mahkemede delil dosyasına giren kayıtların, Hwang'ın kayınvalidesi tarafından geçen Haziran ayında yıldız futbolcuya şantaj yapmak için sosyal medyada paylaşmasıyla ortaya çıktı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasından sonra hakkında dava açılan yıldız futbolcu Hwang’ın geçtiğimiz Eylül ayında üç yıl hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.



Hwang Videoları Gizlice Çekmiş

Şantaj davasına rağmen savcılar Hwang'a videoları yasadışı olarak çektiği gerekçesiyle suçlamaları sürdürdüler. Daha fazla zarara yol açmamak için söz konusu kadınlar hakkında bilgi vermeyi reddeden mahkeme heyetine savunma yapan Hwang, "Gelecekte yanlış bir şey yapmayacağım ve bir futbolcu olarak elimden gelenin en iyisini yapacağım. Eylemlerimden etkilenen mağdurlardan içtenlikle özür diliyorum ve bana destek olan herkesi hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm" Diye konuştu.